Grima māksliniece pastāstīja, kā izvēlēties pareizo skropstu tušu ziemā

Skropstu tušas izvēlei ziemā ir savas īpatnības. Vizāžiste un skaistumkopšanas blogere Aleksandra Astera pastāstīja, kā iegādāties pareizo kosmētiku un to nenožēlot.

Jāpievērš uzmanība skropstu tušas ūdensizturībai. Ziemā bieži snieg un palielinās mitrums, tāpēc ir jāizvēlas izturīgs līdzeklis. Ūdensnoturīga skropstu tuša noturēs skropstu apjomu un izliekumu, un sliktos laikapstākļos tā neizsmērēsies.

Turklāt jāizvēlas skropstu tuša ar barojošām sastāvdaļām. Ziemas aukstais un sausais gaiss var padarīt skropstas trauslas. Tāpēc skropstu tuša ar kopjošām sastāvdaļām, piemēram, eļļām vai vitamīniem, palīdzēs tās stiprināt un saglabāt veselīgas.

“Izvēloties skropstu tušu, jāņem vērā arī skropstu īpašības. Piemēram, īsām un retām skropstām būs piemērota tuša ar šauru birstīti, kas ļauj sasniegt katru skropstu. Plānām un retām skropstām labāk izvēlēties skropstu tušu ar pagarinošu efektu. Šaurām skropstām izvēlieties skropstu tušu ar apjomu palielinošu efektu un platu birstīti, bet izliektām skropstām izvēlieties skropstu tušu ar izliektu birstīti,” sacīja grima māksliniece.

Lasi vēl: Smaka no kaķu pakaišu kastītes pazudīs vienā mirklī: vienkārši veidi, kā atbrīvoties no nepatīkama aromāta

Ziemā jāpievērš uzmanība arī skropstu tušas krāsai. Labāk dot priekšroku tumšiem toņiem, piemēram, melnam vai tumši zilam. Tie labāk izcels skropstas un radīs izteiksmīgu grimu, īpaši drēgnos un pelēkos laikapstākļos.

“Visbeidzot, neaizmirstiet par skropstu tušas kvalitāti. Labai skropstu tušai jābūt hipoalerģiskai, drošai jutīgām acīm un viegli nomazgājamai ar speciālu līdzekli,” norādīja eksperte.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment